A minap előadást tartottam a kineziológiáról egy természetgyógyász-tanfolyamon, amikor megkérdezték, hogy mire vagyok a legbüszkébb. Egy távoli kedves ismerősöm írta az alábbi megható sorokat, ami azért esett nagyon jól, mert hűen tükrözi a tevékenységem egyik fő vezérfonalát:

“Kriszta, ez szuper! jó, hogy megcsináltad. Rátévedtem az oldaladra és úgy az egészre gondolok, hogy kiléptél és belevágtál és létrehoztad. Hatalmas szükségük van rá mostanában az embereknek. Mindenki egy kicsit kivan. A legtöbb embernek semmi alapja nincs, nem tudnak mire támaszkodni. Megpróbálnak összetákolni valamit, de az általában gyengének bizonyul, nem tanították meg nekik (nekünk), hogy kell erősnek lenni. Magunkra hagytak minket (már a szüleinket is) és csak kallódik a többség, Mondvacsinált célokkal, icipici energiával, de ez villámgyorsan megfordítható. Kellenek a megfordító emberek, akik segítenek. Igazi maradtál. Ez jó. Tudom, nem is tudnál másképp, ez az a veleszületett valamije az embernek, amit eddig még nem tudtam megmagyarázni, hogy miért, de ebben iszonyatosan sok erő van…”

 

— * —

Ezt a kedves ajándékot, az alábbi képet egy családapától kaptam, nagyon örültem neki, engedd meg, hogy Veled is megosszam.

TóthGábortól

“Nem két hét, de megérte… 🙂

Egy válságban lévő házasság és egy összezavarodott férfi. Ez volt a gyors diagnózis, amikor a válaszok keresése során az interneten találkoztam Kriszta oldalával. A kineziológiával kapcsolatban nem
volt túl sok ismeretem, de éreztem, hogy jó helyen keresgélek.
Ha most kérdeztek, egy magabiztos és tudatos férj vagyok, aki mer kommunikálni az érzéseiről az emberekkel. Kriszta kiváló szakember és remekül vezetett el a megoldásig. Köszönöm!
gábor”

 

— * —

“Kedves Kriszta! Szeretném megköszönni Neked, hogy visszaadtad az életkedvemet és az önbizalmamat. Tudom Te erre azt mondod majd, hogy ezt csak magamnak köszönjem, de Te voltál az, aki megmutattad, hogy így is lehet, hogy magát az utat is élvezettel teszi meg az ember, a cél elérése pedig olyan természetes volt mint egy levegővétel. Szinte egyszerre változtam Én és körülöttem a dolgok, egyszer csak minden a helyére került. Sokkal de sokkal több van ezekben a kezelésekben, mint a konkrét probléma megoldása, Teljességében teszi helyre az embert. Az a plusz, amit hozzá teszel a kineziológiához, na az teszi igazán hatékonnyá, szerencsés vagyok, hogy Te foglalkoztál velem. Köszönöm mégegyszer és ajánlak minden ismerősömnek, aki hozzám hasonlóan a kineziológiát tartja a jó megoldásnak testi-lelki problémái megoldására. Balázs”

 

— * —

“Kedves Kriszta! Nagyon szépen köszönöm az együtt töltött időt, úgy érzem rengeteget segített nekem, sokat tanultam tőled. Igazad lett, megy egyedül is. Nem tudom mennyire fárasztó neked egy kezelés, de biztos sok energiádat igénybe vette. Hálás vagyok, hogy megismerhettelek! A legjobbakat kívánom számodra, sok boldogságot az életben!”

 

— * —

“Engem az fogott meg Krisztában, hogy olyan figyelemmel fordul az ember felé, amit ritkán tapasztalok. Nagyon jól vezet rá, hogy meglássam, és megértsem a problémát (ha esetleg Nekem nem egyértelmű), észrevételei, meglátásai hasznosak, a későbbiekben is.
Nekem segítettek a kezelések, a tüneteim gyorsan enyhültek és megszűntek.
Jó dolognak tartom a házi feladatot, mert nem úgy jövök ki a kezelésről, hogy vége, kész, redőny lehúzva,  hanem minden egyes alkalommal mikor csinálom a feladatot, azt érzem, hogy még ez is a kezelés része, és segít abban, hogy gyógyuljak, épüljek.
Ajánlom mindenkinek akinek, bármilyen lelki, fizikai problémája van, mert a módszer működik !
Köszönettel: Ákos”

 

— * —

“Van úgy, hogy olyan traumák érik az embert, amiket tudatosan nem is észlel, de egy idő után a teste jelzi, hogy valami nem stimmel… hogy kiesett egyfajta egyensúlyi állapotból. Amikor valamilyen életterületen nem jól működik, nincs elég energiája, nem boldogul, akkor érdemes Kriszta segítségét kérni. Nagyon felkészült, empatikus, rátermett gyógyító. Hihetetlen érzékkel és tudással tárja fel a rossz közérzet ill. a konkrét panasz mögött megbújó okokat, és ezeket oldja, orvosolja. A pácienssel közösen, az ő aktív részvételével.
Én korábban soha nem próbáltam a kineziológia nyújtotta lehetőségeket, de meggyőződésem, hogy a gyógyító személye is sokat számít a gyógyulás folyamatában. Kriszta az embert gyógyítja, nem a tüneteket. Két alkalommal fordultam hozzá az elmúlt 5 évben, és mindkét kezelés sorozat tartós gyógyulást ill. panaszmentességet hozott. Már több mint egy éve elhagyhattam a vérnyomás gyógyszert, és a szorongásomat pedig magam is kezelni tudom, ha előjön. Hála az oldásoknak, a kapott tanácsoknak és a „házi feladatoknak”. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki nem a könnyebb, kényelmesebb gyógyszerszedést választja, ha nem úgy működnek a baráti, családi, munkahelyi kapcsolatai, ahogy azt szeretné. Valamint mindenkinek, akinek konkrét testi panasza van. Gyógyulásom előtt csak sejtettem, hogy a testi panaszok mindössze tünetei a lelki szinten meg nem oldott gubancoknak. Most már tudom is, mivel a saját bőrömön tapasztaltam meg. – Köszönöm a munkádat.”

 

— * —

“A lényeg az,h amikor padlón vagy és úgy érzed semmi értelme az életednek,van olyan ember a környezetedben,akire nem is gondoltál és ő fog visszarángatni a gödörből.

Csak nyitottnak kell lenned és körbe kell nézned,nem szabad feladni,mert az életünknek van értelme és mindig van megoldás csak sajnos sokan nem vagyunk ennek tudatában.

Bátran javasolom a kineziológiát mindenfajta bajra,lelki,testi,gondokra,az a lényeg,hogy higgyünk benne és akarjunk jobban élni.”