31 éves hölgyet gyermekkorában, másfél évesen a babakocsiban ülve kutyatámadás érte. Egy németjuhász ráugrott a babakocsira, közvetlen közelről ugatott rá. Emiatt felnőttként is nagyon félt a kutyáktól, főleg a németjuhász fajtától. Ez még a közlekedésben is gátolta őt, mivel ha ugatott a kerítésen belül egy kutya, akkor át kellett mennie a szemközti oldalra. A kezelések hatására a félelmek elmúltak, saját kutyájuk lett.

*****

16 éves lány keresett fel, átlag heti három migrénnel, amire Cataflamot szedett. Nehezen tudott elaludni esténként, éjszaka felébredt, és nem tudott visszaaludni. Nem érezte jól magát közösségben, ezért iskolát készültek váltani, abban a reményben, hátha a következő jobb lesz.

Az első kezelés eredménye: a fejfájások gyakorisága csökkent, volt, hogy egész héten nem fájt a feje. Már nem akar iskolát váltani, nyitottabb lett, többet beszélget a jelenlegi osztályában, jól érzi magát. A harmadik kezelés után már egyáltalán nem fáj a feje, jól alszik éjszakánként.

******

Pár éve meglátogatott egy 30 éves hölgy, néhány éve elveszítette édesanyját. Nem tudta meggyászolni kellőképp, hanem úgy döntött, hogy erős lesz, és ő tartja a lelket családja többi tagjában, ezért édesapja pár évre bekövetkező halálakor rázúdultak a fel nem dolgozott érzések, depressziós lett. 3 kineziológiai kezelés után megszűntek a szülők halálával kapcsolatos negatív érzések, visszanyerte régebbi kiegyensúlyozottságát, életkedvét.